Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

PEDAGOŠKO VEĆE

   
     
 

14. decembra 2004. godine, sa početkom u 16 časova, održano je Pedagoško veće, drugo po redu ove školske godine, na temu DECA SA PROBLEMIMA U PONAŠANJU. Organizovano od strane stručnog tima, Pedagoško veće vodila je i o ovoj problematici govorila u svom predavanju gospođa Jadranka Novak, specijalista razvojne psihologije i psihopatologije.

KAKO IZAĆI NA KRAJ SA TEŠKOĆAMA U PONAŠANJU DETETA OMETENOG U RAZVOJU >>

   
 
     
   
     
 

Jadranka Novak zaposlena je u Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju u Beogradu. Dugi niz godina radi sa decom sa razvojnim teškoćama, a svoju energiju najviše je usmerila na rad sa decom sa Daunovim sindromom i drugim retkim sindromima. Bogato iskustvo ima u radu sa riziko decom na optimalizaciji razvoja i na rešavanju problemskog ponašanja kod dece sa razvojnim teškoćama.

 


Potpredsednik je Društva za pomoć osobama sa Daunovim sindromom i supervizor programa za devojčice sa Ret sindromom. Član je stručnog tima koji koordinira vođenje prve zajednice za stanovanje osoba sa mentalnom ometenošću u Beogradu.

Konsultant je u Inkluzivnom programu PU "Naša radost" u Subotici kao i u predškolskim ustanovama u Crnoj Gori, Trebinju i Banja Luci.