Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad

Pozdrav proleću u Odžacima                                                                                                  

  Predškolska ustanova "Poletarac" u Odžacima svoj rođendan slavi na Dan proleća. Ovogodišnji, 81. rođendan, proslavili su s gostima među kojima su bila i deca iz naše Ustanove, kao i godinama unazad.

 

 

Na manifestaciji "Proleće" našu Ustanovu predstavljali su mališani iz vrtića "Sunce" iz Novog Žednika i njihova vaspitačica Vesna Zvekić Kaurin.

 

  Osmišljena kao smotra ritmičkih tačaka ovogodišnje "Proleće" ugostilo je 20. i 21. marta mališane iz predškolskih ustanova iz okruga. Tako su, pored naših, nastupili i mališani iz Predškolske ustanove "Milka Dimanić" Vlasotince, Predškolske ustanove "Leptirić" Lajkovac, vrtića "Pčelica" Ratkovo, vrtića "Leptirići" Lalić, vrtić "Čarolija" Deronje, Predškolske ustanove "Vera Gucunja" Sombor, Predškolske ustanove "Bambi" Kula, vrtića "Duga" Bački Brestovac, vrtića "Kolibri" Bački Gračac, vrtića "Maslačak" Bogojevo, vrtića "Suncokret" Karavukovo i Predškolske ustanove "Poletarac" iz Odžaka.

  Deca iz vrtića "Sunce" izveli su ritmiku uz pesmu "Ti i ja" koju je osmislila njihova vaspitačica Vesna Zvekić Kaurin. Tema ovogodišnje manifestacije je bila ljubav otuda izbor baš ove numere.


   Nakon nastupa domaćini su počastili sve goste i spremili poklon za uspomenu. Tokom vožnje autobusom do Novog Žednika mnoga su deca komentarisala kako nikada neće zaboraviti ovaj dan.

Tekst i fotografije: Ljubica Suturović