Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

MASKEMBALI U VRTIĆU

   
     
 

U PU "Naša radost" zimski mesec februar, hladan i snežan, ulepšale su maske i maškare neodoljivih likova iz mašte i bajki, dece iz vrtića.

PAJACI SA CVETIĆIMA

U nekima od njih uživali su ne samo mališani i njihovi vaspitači, već i roditelji. U jednom od najvećih subotičkih vrtića "Sanda Marjanović", u delu grada Prozivka, grupa četvorogodišnjaka PAJACI sa vaspitačima Živković M. Karolinom i Burnać Dijanom, zajedno sa predškolcima iz grupe CVETIĆI vaspitača Vasić Klare i Vantuk Adriane, ugostili su 24.02.2005. roditelje i održali maskembal u kojem su uživali baš svi, ako ne verujete nama uverite se i sami.

   
   
 
     
   
     
 
       
       
       
       
       
 
     
   
     
 

Šareno šarama našarana MALA SIRENA

Revija maski ulepšala je poslednji dan najkraćeg meseca u godini u subotičkom naselju Zorka, gde je šest grupa mališana od 2 - 7 godina prodefilovalo zamišljenom pistom. U vrtiću MALA SIRENA najmlađi i najslađi bili su mališani od dve godine pod budnim okom medicinske sestre Balažević Katice i saradnika Božičković Olge. Sa njima su se družili i zabavljali ZVONČIĆI, mlađa-srednja grupa vaspitača Torbica Lenke i Grujić Dijane, ZVEZDICE vaspitača Žiga Katalin i Kovač Striko Katalin, nešto stariji CVETIĆI vaspitača Korać Jagode i Vuković Mire, najstariji PAČIĆI, vaspitača Nataše Stojić, mališani iz grupe CICOS-MACOS, vaspitača Livie Tričko uz asistenciju Bunjaku Omera i Dimović Anice, te BUBAMARE, zabavištanci vaspitača Karan Matilde. Razigrano, raspevano i živopisno obojili su hladan i tmuran zimski dan.