Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

XXVI-ta smotra dečjeg stvaralaštva dece PU "Naša radost" i njihovih gostiju
KLINCIJADA 2012.

   
     
 

Ovogodišnja KLINCIJADA održavala se u dva navrata, kao nikada do sada. Prvi dan KLINCIJADE bio je 17. maj u Hali sportova. Uprkos terminu za 31. maja koji je bio rezervisan u mesecu februaru, Gradska uprava primorala nas je da pomerimo nastupe u Hali sportova dve nedelje unapred.

U Hali sportova deca iz Ustanove izvela su 42 ritmičke tačke, od toga 3 tačke tradicionalnih narodnih dečjih igara i 1 modnu reviju.

U MKC "Nepker" od 28. - 31.05.2012.g. u prepodnevnim terminima za decu, nastupilo je oko 1500 mališana u 39 ritmičkih tačaka, 1 tačke narodnih igara, 2 tački tradicionalne dečje igre, 4 koreodrame, 1 dramatizacija, 1 lutka igri, 2 orkestra i 3 hora i jednom performansu. U popodnevnom programu, u istom prostoru, u dva dana, za roditelje su ponovljene koreodrame, dramatizacije i performans. Kao gosti KLINCIJADE u ovom prostoru nastupili su mališani iz DV "Labud Pejović iz Bečeja " (2 ritmičke tačke) i PU "Poletarac" iz Odžaka (1 ritmička tačka).

30.05. u Velikoj većnici održan je III memorijalni koncert "Nevzeta Kadirić" na kom su nastupila: 2 orkestra - orkestar "Nevzeta Kadirić" iz vrtića Šumica i orkestar iz vrtića Marija Petković, 3 hora iz naše Ustanove (hor "Nevzeta Kadirić" iz vrtića Šumica, hor iz vrtića Marija Petković i hor "Raspevani cvrčak" iz vrtića SANDA MARJANOVIĆ.

Fotografije svedoče o dobroj zabavi i uživanju mališana u nastupima.

 

koordinatori KLINCIJADE
Ljubica Suturović i Arsen Ćosić