Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

KLINCIJADA 2008.
XXII SMOTRA DEČJEG STVARALAŠTVA

 
     
 

Tradicionalna smotra dečjeg stvaralaštva dece PU "Naša radost" - "KLINCIJADA" - ove godine održana je pod motom
OSLUŠKUJMO DEČJE MISLI DOK NAM SE POGLED NE RAZBISTRI.
UZ MALO VOLJE, ČISTIM SRCEM, VIDI SE BOLJE!

 

Nastup dva hora i dva orkestra, ritmičke tačke, narodne igre, plesovi, koreodrame, lutka igre i dramatizacije, odigravale su se na pozornici MKC "Nepker" od 27. - 29. maja. Na "daskama koje život znače" okušali su se mališani iz dvadesetak vrtića Ustanove, a u foajeu je bila postavljena izložba dečjih likovnih radova i govornog stvaralaštva. Pozornicu smo na kratko ustupili i gostima - mališanima iz PU "Labud Pejović" iz Bečeja, PU "Bambi" iz Kule i PU "Vera Guconja", vrtić iz Karavukova. Kao i uvek sa mališanima koji su nam došli u goste družili smo se i posle njihovog nastupa i nadamo se da će nam biti dragi gosti i dogodine.

03. juna u Hali sportova u popodnevnim satima za roditelje i ostale sugrađane ponovljene su plesne i ritmičke tačke i narodne igre, a mali predškolci iz "Creative studio" - a, iz plesnog studia "Larisa", baletskog studia "Mon mirage", te plesnog kluba "Stars" upotpunili su naš program.

Kao i uvek neodoljivi, mališani su nesebično poklonili publici svoje najiskrenije emocije, najtoplije osmehe i najkreativnije pokrete, a ona im je uzvratila gromkim aplauzom i buketićima cveća za prve nastupe.

koordinatori KLINCIJADE
Ljubica Suturović i Arsen Ćosić

 
     
  Dešavanja po danima
     
 

27.05.2008.

28.05.2008.

29.05.2008.

03.06.2008.