Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

DEČJA NEDELJA 2012.
1 - 8. OKTOBRA 2012.

   
     
 

MOTO: RASTEMO KAO JEDNO, BOLJI SMO ZAJEDNO.


VRTIĆ U VRTIĆU – druženje dece iz različitih vrtića, posete selo – grad i grad – selo, šaljive igre i takmičarske aktivnosti.

SPORTOM OD SLABIĆA DO ZDRAVOG LJUDSKOG BIĆA – posete sportskim klubovima, treninzi u vrtićima (karate klub EN-PI, gimnastičarski klub PARTIZAN i stonoteniski klub SPARTAK).

ZA KORAK PRAV BALET JE ZDRAV – baletski čas članova studija modernog plesa i baleta LARISA u vrtićima, poseta plesnom klubu u popodnevnim časovima.

VRTIĆ U ZOO VRTIĆU – posete ZOO vrtu na Paliću po ceni ulaznice od 100,00 dinara, za svu decu PU "Naša radost", bez obzira na uzrast.

GDE KNJIGE STANUJU I NAMA SE RADUJU – posete Gradskoj biblioteci u dogovoru sa koordinatorima Dečje nedelje. Termini svaki dan od 9.30 i 10.30 časova, na srpskom ili mađarskom jeziku, po dogovoru.

GLUMCI DECI – Dečije pozorište planira besplatne predstave za decu naše Ustanove: 5.10.2012. predstava MIRKO na srpskom jeziku, 8.10.2012 predstava PAO S KRUŠKE na srpskom jeziku i 9.10.2012. MINDENTLÁTÓ KIRALYLÁNY na mađarskom jeziku.

NA FILMSKOJ TRACI NAŠI SU JUNACI... – filmske projekcije crtanog filma BOCA I LUTKICA na srpskom tj. BOGYÓ ÉS BABÓCA na mađarskom jeziku, sala ART bioskopa " Lifka Šandor" , ulaznica 20,00 dinara, termin od 9,30 svakog radnog dana do 12. oktobra.

UHVATI SE U KOLO - KO TO NE BI VOL`O – poseta HKC "Bunjevačko kolo", 3. i 4. oktobra od 10.00 časova (upoznavanje sa nošnjama, muzičkim instrumentima, jednostavnim muzičkim dečjim igrama zasnovani na motivima folklora).

ISTORIJA MOGA GRADA – posete Gradskom muzeju: svaki radni dan od 9.30 do 18.00 časova.

U SUSRET LIKOVNOM SUSRETU – ulaz u Likovni susret je besplatan cele godine.

MUZIKA I NOTE - GLE LEPOTE - posete Muzičkoj školi u Subotici, svaki dan u terminima od 9.30 i 10.30 (upoznavanje sa muzičkim instrumentima).

ŠTO JE MENI MALO I KRATKO, NEKOM MOŽE BITI SLATKO – akcija sakupljanja nošene obuće, odeće i korištenih igračaka, traje tokom celog meseca oktobra.

KNJIGA DRUG JE MOJ, NEK` POSTANE I TVOJ - akcija sakupljanja slikovnica i knjiga za najmlađe.

HEJ SALAŠI... - posete salašima u okolini, berba kukuruza, stari alati i zanati, domaće životinje, poljoprivredne mašine (organizuju vaspitači u dogovoru sa roditeljima).

 

koordinatori DEČJE NEDELJE u PU "Naša radost"
Ljubica Suturović i Arsen Ćosić