Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

DEČJA NEDELJA 2007
01. - 07.10.2007.

   
     
 

Ovogodišnja manifestacija počela je prvim danom meseca oktobra, čineći Dečju nedelju najšarenijom slikom dečje razdraganosti, a lepo vreme je raznovrsnim bojama iz svoje jesenje palete učinilo da prva nedelja ovog meseca zaista bude najlepša.

Kao i prethodnih godina tradicionalne akcije sprovedene su i ovaj put, a pokrenute su i neke nove, koje će, nadamo se, postati tradicionalne. Sve akcije realizovane su zahvaljujući brojnim poštovaocima dece, pre svih zaposlenima u brojnim ustanovama, sportskim i baletskim klubovima, kulturno-umetničkim društvima. Svima njima deca su zahvalila beskrajnom radošću i toplim osmesima, a svojim, dečjim, koracima, radoznalim pogledima i šapatima oplemenila njihove prostore. Ovih pet dana naš grad je zračio nekom drugačijom toplinom i energijom.

Razumevanjem osnivača Ustanove, SO Subotica, koja je obezbedila dva autobusa za prevoz dece svakoga dana, omogućena je realizacija planiranih programa. Tako su mališani iz prigradskih naselja i udaljenijih gradskih vrtića posetila srce svoga grada, a deca iz najurbanizovanijih delova grada svim svojim čulima upijala spokoj seoskih sredina i salaša. U evaluaciji planiranih programa bitno je napomenuti da realizacija Dečje nedelje nadmašuje planirane aktivnosti, s obzirom da se u mnogim vrtićima neke od ovih akcija sprovode tokom cele godine.

 

koordinatori Dečje nedelje PU "Naša radost"
Ljubica Suturović i Arsen Ćosić

 
     
  AKCIJE I DEŠAVANJA
     
 

Što je meni malo i kratko nekom može biti slatko

Vrtić u vrtiću

Sportom od slabića do zdravog ljudskog bića

Istorija moga grada

Za korak prav balet je zdrav

U susret likovnom susretu

Vrtić u ZOO vrtiću

Na Rokinom salašu

Gde knjige stanuju i nama se raduju

Na filmskoj traci naši su junaci...

Uhvati se u kolo - ko to ne bi vol'o

Glumci deci

Okrugli sto

Dobra igračka