Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

DEČJA NEDELJA 2005.
03. - 07.10.2005. g.

   
     
 

Tokom ovogodišnje tradicionalne manifestacije PU "Naša radost" osmislila je i realizovala niz akcija i dešavanja, kako bi svoj deci iz Ustanove ulepšala njihovu nedelju. Neke od akcija sprovode se dugi niz godina, a neke datiraju od prošle i ove godine. Koordinatori manifestacije trude se u saradnji sa svim delatnicima čija su ciljna grupa predškolska deca, obogatiti postojeće i uvesti nove sadržaje.

Kao i prethodne godine, Ustanova je obezbedila poseban autobus "Subotica-trans"-a koji je prevashodno prevozio decu iz prigradskih naselja u grad, kao i gradsku decu u prigradska naselja, u prepodnevnim i popodnevnim časovima.

Najmasovnija akcija je bila poseta ZOO vrtu na Paliću, gde je oko 1800 dece sa svojim vaspitačima upoznavalo floru i faunu svih krajeva naše planete. Zahvaljujući razumevanju direktora ZOO vrta, ulaz je bio besplatan tokom svih dana Dečje nedelje.

Posebna pažnja posvećena je razvijanju zdravog tela i duha i u tom cilju organizovano je niz poseta dece sportskim klubovima i udruženjima, a deca su po prvi put imala priliku prisustvovati času baleta u OKUD "Mladost". Sve ove posete realizovane su u saradnji sa Sportskim savezom Subotica.

Koordinatori manifestacije    
Arsen Ćosić i Ljubica Suturović

 
     
  AKCIJE I DEŠAVANJA
     
 

Što je meni malo i kratko nekom može biti slatko

Vrtić u vrtiću

Sportom od slabića do zdravog ljudskog bića

Istorija moga grada

U susret likovnom susretu

Vrtić u zoo vrtiću

U poseti mašti

Glumci deci