Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad
 

Aktivnosti u vrtiću " POLETARAC"

   
     
 

"Vile i gusari" u Odžacima - 22.3.2016.

Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka obeležila je 21. i 22. marta 80 godina postojanja. Jubilej vredan pažnje odlučili su proslaviti sa saradnicima i prijateljima. Poziv je stigao i u našu Ustanovu, a zadovoljstvo da putuju i nastupaju u Odžacima imali su mališani iz vrtića "Poletarac", vaspitačica Marine Kuzman i Aleksandre Stojković. Predstavili su se koreografijom pod nazivom "Vile i gusari".

Deca su sa nestrpljem čekala 22. mart i putovanje autobusom do Odžaka. Odmah po dolasku, zajednička fotografija za uspomenu. Usledilo je okrepljenje.

 

Program se odvijao u Sportsko poslovnom centru Odžaci u čijim svlačionicama su se mališani kostimirali za nastup. Kostimi, šminka, frizure... ozbiljne i profesionalne pripreme za izlazak na scenu.

 

U sportskoj hali, pored mališana iz Subotice, nastupali su mališani iz PU "Vera Gucunja" iz Sumbora, PU "Bambi" iz Kule, te deca iz PU "Bambi" Deronja i Odžaka. Program je počeo defileom učesnika.

 

Nizali su se natupi, poput najsnajnije niske dečje kreativnosti i neodoljivosti.

 

"Vile i gusari" pozdravljeni su burnim aplauzom i čestitkama za uspešan nastup.

 

Za uspomenu na druženenje u Odžacima, mališani su dobili poklom paker društvenih igara, slatkiša i materijala za likovno.

 

 

Tekst: Ljubica Suturović
Foto: Arsen Ćosić