Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
 

GYERMEKHÉT 2005
2005.10.03-07.

   
     
 

A Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény az idei hagyományos rendezvényen is számos akciót és programot valósított meg, ezzel is szebbé téve az intézménybe járó gyermekek hetét. Ezek között már évek óta visszatérő jellegű, és még egészen friss programok is szerepeltek. A rendezvény koordinátorai minden résztvevővel egytemben azon igyekeznek, hogy minél gazdagabb legyen ezek tartalma.

Az előző évekhez hasonlóan, az Intézmény a Subotica-trans külön autóbuszát biztosította, hogy a város központjából a gyerekek a városon kívüli épületket is meglátogathassák, és fordítva - a délelőtti és a délutáni órákban egyaránt.

A legtömegesebb akciónak a Palicsi Állatkert látogatása bizonyult, ahol mintegy 1800 gyermek és nevelőjeik ismerkedtek meg Földünk változatos flórájával és faunájával. Az Állatkert igazgatójának köszönhetően, a Gyermekhét alatt a kicsiknek nem kellett belépődíjat fizetniük.

Külön figyelmet szenteltünk az egészséges testi- és lelki fejlődés fontosságának. Ezért ebből a célból több sportegyesületet és sportklubot látogattak meg az ovisok. Sőt, lehetőség nyílt a Mladost Ifjúsági Művelődési Egyesület balettóráján részt is venni. Mindezen látogatások a szabadkai Sportegyesület közreműködésével valósultak meg.

A rendezvény koordinátorai    
Arsen Ćosić és Ljubica Suturović

 
     
  AKCIÓK ÉS RENDEZVÉNYEK
     
 

Ami nekem rövid és kicsi, másoknak még jól jöhet

Óvoda az óvodában

Sporttal az egészséges szervezetért

Városom történelme

Találkozás a Képzőművészeti Találkozóval

Óvodások az Állatkertben

Látogatóban a Képzeletnél

Színészek a gyerekekért